Kinderwerkerstraining Harderwijk

De kindertijd is de belangrijkste fase van een mensenleven. In die periode worden de fundamenten, basisgewoonten en principes van het leven gevormd. Ook het leven met God. Hoe geven wij dat door aan de volgende generatie? Dit trainingsweekend leer je over het belang van kinderwerk, visie over kinderwerk en hoe je dat praktisch maakt in je kerk of gezin, zodat er een generatie opstaat die vol is van God en zijn licht in deze wereld laat schijnen. Wil je je inschrijven voor dit trainingsweekend? Dat kan via onderstaand formulier.

Wanneer:  vrijdagavond 15 maart van 19.30-22.00uur en zaterdag 16 maart van 10.00 – 16.00uur
Waar: Christengemeente Sefanja, Stationslaan 121, 3844 GC Harderwijk

We proberen het inschrijven zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, daarom hebben we een iDeal betaalsysteem toegevoegd. Hiermee kun je de betaling voor de training voldoen. Zodra je het formulier hebt ingevuld word je automatisch doorgelinkt naar de betaalpagina van jouw bank. Wanneer de betaling is voldaan, sta je officieel ingeschreven.

Het wordt een geweldig weekend! Tot snel.

1
Beheer

Trainingen

Herman Boon ministeries geeft verschillende trainingen door het land. Op dit moment geven we gebedstrainingen en trainingen voor kinderwerkers.

Gebedstraining
De gebedstraining is ontstaan omdat heel veel mensen en kerken niet beseffen waarom gebed zo belangrijk is. In deze cursus, die we geven door heel Nederland leer je wat het belang is van gebed, maar ontvang je ook tools om een gebedsleven op te bouwen. Deze training bestaat uit vier dagdelen en wordt georganiseerd op aanvraag.

De onderwerpen zijn: Wat is gebed? Waarom is gebed zo belangrijk? Bidden hoe doe je dat? En de strijd rond gebed.

Kinderwerkerstraining
We geven deze training om kinderwerkers toe te rusten en het belang van kinderwerk te onderstrepen. De kindertijd is de belangrijkste fase van een mensenleven. Juist in die periode worden de fundamenten, basisgewoonten en principes van het leven gevormd. In deze training, die we geven door heel Nederland, leer je hoe je de kracht van de Heilige Geest ontvangt, hoe je daarin kunt bewegen en hoe je dit door kunt geven aan kinderen. Deze training bestaat uit vier dagdelen en wordt georganiseerd op aanvraag.

Nodig ons uit
De minimale deelname voor beide cursussen is 50 personen.
Voor vragen of het organiseren van deze gebedstraining in je eigen kerk neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Je naam*

Je e-mailadres*

Onderwerp

Je bericht

Acceptatie

*verplichte velden