Trainingen

Herman Boon ministeries geeft verschillende trainingen door het land. Op dit moment geven we gebedstrainingen en trainingen voor kinderwerkers.

Kinderwerkerstraining
We geven deze training om kinderwerkers toe te rusten en het belang van kinderwerk te onderstrepen. De kindertijd is de belangrijkste fase van een mensenleven. Juist in die periode worden de fundamenten, basisgewoonten en principes van het leven gevormd. In deze training, die we geven door heel Nederland, leer je hoe je de kracht van de Heilige Geest ontvangt, hoe je daarin kunt bewegen en hoe je dit door kunt geven aan kinderen. Deze training bestaat uit vier dagdelen en wordt georganiseerd op aanvraag.

Nodig ons uit
De minimale deelname voor beide cursussen is 50 personen.
Voor vragen of het organiseren van deze gebedstraining in je eigen kerk neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast. We horen graag van je!

Je naam*

Je e-mailadres*

Onderwerp

Je bericht

Acceptatie

*verplichte velden

Gebedstraining                                                                                                        

De gebedstraining is ontstaan omdat heel veel mensen en kerken niet beseffen waarom gebed zo belangrijk is. In deze cursus, die we geven door heel Nederland leer je wat het belang is van gebed, maar ontvang je ook tools om een gebedsleven op te bouwen. Deze training bestaat uit vier dagdelen en wordt georganiseerd op aanvraag.

De onderwerpen zijn: Wat is gebed? Waarom is gebed zo belangrijk? Bidden hoe doe je dat? En de strijd rond gebed.

Inschrijven                                                                                                              

Op dit moment kun je je inschrijven voor de volgende trainingen:

Gebedstraining 21-22 januari | Hoogezand
Gebedstraining 28-29 januari | Vlissingen