Over Ons

Wie is Herman Boon?

Over Herman Boon Ministries

Herman Boon Ministries heeft als doel om mensen te bereiken met de liefde van Jezus en mensen te trainen om een discipel van Hem te worden, zodat zij ook weer anderen kunnen trainen.

Dit doen we door middel van heel veel verschillende activiteiten. Zo hebben we onze eigen bijbelschool De Katapult, organiseren we Bidden&Vasten conferenties door heel Nederland, hebben we een Wake Up Gebedsschool en Gebedshuis waar we mensen trainen in gebed om opwekking te bewerkstelligen. Daarnaast organiseren wij kinder- en tienerkampen om hun geloofsleven te versterken, geven we training over kinderwerk en gebed door heel het land en geven we muziek uit voor kinderen en volwassen en verkopen we deze in onze Webshop. Initiatiefnemer van dit alles is Herman Boon.

 

Over Herman Boon

Herman Boon is geboren op 6 juni 1958 en getrouwd met Jenny. Samen hebben zij vier kinderen. Herman groeit op in Den Helder en begint al begint al jong met cabaretwerk. Vervolgens doet hij de lerarenopleiding met een verdieping in muziek, waardoor hij, naast cabaret, ook als muziekdocent voor de klas staat.

In 1986, op zijn 28e leert Herman op een bijzondere manier God kennen. In datzelfde jaar wint hij met zijn cabaretgroep Zindroom het Camarettenfestival, het oudste en grootste cabaretfestival van ons land. Een jaar of acht later stopt hij als duo en gaat solo verder, omdat hij het cabaret graag wil gebruiken om het evangelie over te brengen.

Naast zijn cabaretwerk is Herman nauw betrokken bij de door hem in 2004 opgerichte bijbelschool de Katapult in Den Helder, schrijft hij tal van kinderliedjes en maakt hij veel CD’s. Ook runde hij vijf jaar lang een School voor Theater en Evangelisatie. Sinds 2005 organiseert hij tiener- en kinderkampen. Zijn grootste passie is de laatste jaren het leiden van bidden en vasten conferenties. Hieruit is een verlangen ontstaan om in 2014 een gebedsschool en een gebedshuis op te zetten.

Wil je ons werk steunen?

Dat kan:
Word Vriend!